09 Jan 2019

Trefaldiga WWC-mästarinnan Elina Öhman kör Arctic Cat Cup

Trefaldiga WWC-mästarinnan Elina Öhman kör Arctic Cat Cup

Trefaldige Women´s World Cup-mästarinnan Elina Öhman kör Arctic Cat Cup 12-13 januari.

– Jag avslutade min professionella satsning i USA förra säsongen och även om jag fokuserar på andra saker så kommer jag dyka upp på tävlingsbanorna. Det blev ett litet infall för att suget blev för stort så jag ville väldigt gärna köra Arctic Cat Cup, säger Elina.

Elina kommer att köra en nyss uppackad Ski-Doo så vi får väl hoppas att familjerna Öhman och Nårsa har slagit sin kloka huvuden ihop för att få den körbar i tid.

Elina har tre stycken FIM Women's World Cup (VM för kvinnor), två stycken SM-guld, två stycken NM-guld, hon har vunnit proffsserien i USA en gång och dessutom två guld i Arctic Cat Cup inte att förglömma.

www.arcticcatcup.se

Taggar