SnowRider TV Ep. 34, Säsong 2 - Konkava BilletX vändhjul, Ryggsäckar för skoteråkare

Innehåll: Vi har besökt BilletX för att kolla in produktionen av deras nya för året konkava vändhjul för snöskoter, man har fått till en snygg design där idéen kommer från fälgar till bilar. Henrik Selander från Klingheim på plats i studion för att visa upp ryggsäckar för skoteråkare, allt från varianter som har plats för sond, spade och radiosystem till lavinryggsäckar med airbag, m.m.

Programmet presenteras av:
Skoterdelen www.skoterdelen.com
Fogelsta www.fogelsta.com/sv/se/
Scott www.scott-sports.com/se/sv/

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se