SnowRider TV Ep. 33, Säsong 2 - Maptuner X effektoptimering, Bra ha saker

Innehåll: Besök hos Maptun i Örebro, de har lyckats med konststycket att ta sig in i orginalboxen ECU:n på flera märken och fordonstyper. Därmed kan de ändra så man får nya förutsättningar och mer effekt i maskinen i olika steg. Att optimera ett fordon har aldrig varit enklare, med endast några knapptryck på din Maptuner X så har du uppdaterat mjukvaran i ditt fordon. Henrik från Klingheim var förbi studion och visade upp många bra produkter för oss skoteråkare, m.m.

Programmet presenteras av:
Modshop www.modshop.se
Skoterdelen www.skoterdelen.com
Canonball Run w63026.shop.textalk.se/sv/event/

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se