15 Dec 2018

Fjällkampen i Sälenfjällen 22-24 mars 2019

Fjällkampen i Sälenfjällen 22-24 mars 2019

Boende hos SP Aktivitetscenter med frukost lördag och söndag, lunch lördag, middag lördag. Pris utan boende totalt 950:- per person. Pris med boende totalt 2 105:- per person.

Ankomst fredag kväll för lite umgänge. Lördag morgon så delar vi upp lagen efter frukosten och sen går starten från SP upp mot fjällets ledsystem för en minst sagt avancerad tipspromenad med frågesport och stationer för olika problemlösande samt tävlingar. Vill ni åka släde bakom en skoter, köra själva, klä ut er, åka gamla eller nya maskiner, touring, sport eller lössnömaskiner? Ni väljer själva. Huvudsaken är att vi har en lugn, rolig och trevlig dag tillsammans som vi avslutar med ”After Skoter” och ett jäkla röj i baren. Boka in vecka 12 för detta annorlunda skoterevent där vi gör allt som är annorlunda.

Anmälan sker till info@skotercenter.se

Taggar