SnowRider TV Ep. 32, Säsong 2 - Stötdämpare nyhet, Dekala av skotern

Innehåll: Vi har fått bekanta oss med en nyhet från Engans Racing, nu är prototyperna testkörda och de framtagna luftstötdämparna börjar bli en färdig produkt. Man har också tagit fram stötdämpare för Arctic Cat ZR 200 och Yamaha Snoscoot 200, i år kommer det bli en tävlingsklass och då finns det behov av bättre stötdämpare för racing. Tips & tricks från ArcticFX Graphics hur man dekalar av och förbereder skotern på bästa sätt för att montera på ett dekalkitt. Vad bör man tänka på vid köp av kroppsskydd, m.m.

Programmet presenteras av:
FXR Racing www.fxrracing.com
Precision EFI www.altaracing.no
Canonball Run w63026.shop.textalk.se/sv/event/

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.
 
Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se