SnowRider TV Ep. 31, Säsong 2 - Totaltek, Björn & slutburken

Innehåll: Vi har besökt Totaltek i Rovaniemi i norra Finland, nu för tiden är de mest kända för sina styrstål och stötdämpare. Tillsammans med Lynx byggde de tidigare värsta raceskotern, den berömda 747:an som dominerade totalt på 90-talet. Björn tar upp jakten på slutburken, kolla hur det går, m.m.

Programmet presenteras av:
Klim www.klim.com
Svedea www.svedea.se
Canonball Run w63026.shop.textalk.se/sv/event/

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida www.snowrider.se