06 Dec 2018

Maptun släpper steg 1 och steg 2 till Ski-Doo 900 ACE Turbo

Maptun Powersports Vtechtuned lanserar två motoroptimeringssteg till Ski-Doo 900 ACE turbo

Maptun Powersports Vtechtuned lanserar två motoroptimeringssteg till Ski-Doo 900 ACE turbo

Med 10 års erfarenhet från detta Bosch-motorstyrsystem och egenutvecklad mjukvara kan Maptun Powersports Vtechtuned nu erbjuda två färdiga steg för 900 ACE Turbo.

Steg 1 är en mjukvaruuppdatering som enkelt genomförs med hjälp av den handhållna enheten MaptunerX. Steg 1 ger 195hästkrafter och 181 nm i vridmoment mot originaleffekten på 161 hästkrafter och 153 nm i vridmoment.

Vill man öka effekten ytterligare kan man kliva upp till steg 2 som finns i två olika utföranden. Antingen väljer man att montera ettsportavgassystem från RJWC eller ett så kallat Cold Air intake som kombinerat med uppdaterad mjukvara genom MaptunerX gereffekten 205 alternativt 204 hästkrafter med 199 nm i vridmoment.

Allt som behövs för optimeringen går att beställa som paketlösningfrån Maptun eller återförsäljare. Prestanda och effektsiffror är fastställda efter flera tester i vår egen bromsbänk. Fullständiga effektdiagram finns på maptunpowersports.com för original, steg 1 såväl som steg 2.

Utöver den höjda motoreffekten finns möjlighet att välja mellan två olika inställningar för trottelrespons; en lite mjukare ochen lite mer aggressiv karaktär. Allt för att kunna anpassa sin skoter efter eget tycke!

Det som sätter stopp för ytterligare (tillförlitlig) effekt är originalspridare och turbo. Maptun arbetar dock redan för att kunnautveckla ytterligare optimeringssteg där dessa komponenter uppgraderas och kombineras med egenutvecklad mjukvara.

Med MaptunerX ges också möjlighet till full diagnostik, återställning av service, hantering av nycklar och mycket mer.

För mer information besök www.maptunpowersports.com

Taggar