SnowRider TV Ep. 30, Säsong 2 - DirtCult Clothing, Micka skoterspel

Innehåll: Vissa namn är bara sådär självklara och det känns som de alltid existerat. Vi har besökt DirtCult Clothing och hört historien bakom klädmärket som härstammar från San Diego. Vi hängde med och hjälpte till att spela in ljud från en snöskoter och snowbike som ska användas till film- och spelbranschen, m.m.

Programmet presenteras av:
Maptun www.maptun.com/se/
Yamaha Store Mora www.yamahastoremora.se
Canonball Run w63026.shop.textalk.se/sv/event/

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se