SnowRider TV Ep. 29, Säsong 2 - Diablo variatorkit, Stubbracet

Innehåll: Fredrik från MJM Powersports på plats i studion för att gå igenom Diablo variatorkit, framtaget för de skandinaviska förhållandena. Vi har besökt Stubbracet i Hedemora, en rolig tävling med diverse fordon. Dags att anmäla dig till Canonball Run som körs 26 januari, årets händelse för dig som gillar veteranskotrar, m.m.

Programmet presenteras av:
DBC www.dbc.se
Skoterdelen www.skoterdelen.com
Canonball Run w63026.shop.textalk.se/sv/event/
 
I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se