SnowRider TV Ep. 28, Säsong 2 - Lynx Rave RS, Europas största skotermässa

Innehåll: Vi har besökt Kelekkamessut i Rovaniemi, Europas största skotermässa. Över 18 000 besökare under två dagar var på plats för att kolla in vinterns skoternyheter. Lynx presenterade sin nya raceskoter Rave RS. Vi tog ett snack med flera utställare för att kolla in deras nyheter, m.m.

Programmet presenteras av:
Fogelsta www.fogelsta.com
BilletX www.billetx.se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se