SnowRider TV Ep. 27, Säsong 2 - Carry 6, Tjejkväll

Innehåll: Magnus Hult kom förbi redaktionen men sin nylevererade Carry 6 från Elevate Trailers. Med två skotrar på sleddecket och sex skotrar på släpet i två våningar, så åker han med stil i vinter. Ett riktigt fränt ekipage. Tanka i USA, hur går det till? Leonarden i Sälen och Ronja Renheim bjöd in till tjejkväll. Ett helt gäng kom dit för att kolla in utrustning och få tips och råd, m.m.

Programmet presenteras av:
Skoterdelen www.skoterdelen.com
Maptun www.maptun.com/se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se