SnowRider TV Ep. 26, Säsong 2 - Precision EFI tuning, Snöskoterrådet

Innehåll: Trond Lundberg från Alta Racing Service i Norge på besök i studion. Importör av Precision EFI från Canada som pysslar med tuning till 2-takt och 4-takt snöskotrar. Trond går igenom hur man lockar fram mera hästkrafter och nya funktioner genom att låsa upp originalboxen. Björn har träffat Per-Olov Wikberg från Snöskoterrådet och Jan Lindgren från Trafikverket. Vad kommer hända med skoteråkningen och hur ser säkerheten och olycksstatistiken ut, m.m.

Programmet presenteras av:
Skisaver www.safedriving.se/skisaver
MJM Powersports www.mjmpowersports.se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se