SnowRider TV Ep. 25, Säsong 2 - HayDays 2018, Skoterhandlare

Innehåll: Vi har besökt HayDays i USA, evenemanget där allt händer eftersom alla är där. Mikaela tog en tur upp till Ljusdal, Järvsö och Hudiksvall för att besöka skoterhandlare och se vad de har för sig. Vi söker roliga, spännande eller schysta filmklipp att ha med i programmet. Maila klockar@snowrider.se om du har nått skoj att visa upp, m.m.

Programmet presenteras av:
Yamaha Store Mora www.yamahastoremora.se
Skoterdelen www.skoterdelen.com
Maptun www.maptun.com/se

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se