17 Okt 2018

Sponsrat inlägg från Sledstore

Skyddsutrustning & verktyg från Sledstore

Här på Sledstore hittar du det som behövs för ditt skoterintresse. I vår nätbutik erbjuder vi över tio miljoner produkter från hundratals olika varumärken.

Här hittar du det mesta oavsett om du letar efter skoterhjälmar, skoterkängor, skoterhandskar, skyddsutrustning eller ryggsäckar. Förutom förarutrustning hittar du också skoterdelar som bromsar, skidor och framvagn, motor- och chassidelar, avgassystem, tvåtaktsolja, fyrtaktsolja, drivremmar och slides. Vårt enorma utbud är helt unikt och ökar dina chanser att hitta rätt utrustning för både dig och din snöskoter.

Saknar du verktyg i garaget så har vi ett stort utbud av både specialverktyg till variatorer och vanliga vardagsverktyg så som T-nycklar och Y-nycklar. Vi har också en hel del olika skruvar och brickor, ifall något på din skoter vibrerat loss. Missa inte heller vår populära outlet med nedsatta priser varje dag. Kort sagt, har du en skoter så har vi all utrustning och alla reservdelar och tillbehör!

Vill du veta mer om oss och ha koll på våra erbjudanden rekommenderar vi att du signar upp dig för vårt nyhetsbrev och även följer Sledstore på Facebook, vilket 30.000 andra redan gör. Du hittar oss även på Instagram där vi har 10.000 följare samt på vår Youtube-kanal som har ett stort utbud av filmer med utförliga beskrivningar av vårt produktsortiment. Bli en del av Sledstore du också och var med på massor av roliga tävlingar med schyssta giveaways, specialdeals, och en rad sköna bilder och klipp!

För dig som även är intresserad av mer information gällande snöskotrar så kan du läsa här.

Taggar