05 Okt 2018

Satellitkommunikation i litet format

R_InReachMini_HR_1001.1.png

Garmin inReach Mini, en liten och kompakt enhet med satellit- och tvåvägskommunikation samt SOS larm via satellitnätverket Iridium.

Är endast 10x5 cm och väger 120 g, så den kan enkelt fästas på ryggsäcken och bäras i fickan. Du behöver inte oroa dig för opålitlig täckning eller att behöva vara inom räckhåll för en mobilmast, inReach Mini fungerar överallt när du använder satellitnätverket Iridium. Trots sin lilla storlek kan inReach Mini både skicka meddelanden och larma SOS. Den kan användas som den är eller kopplas ihop med en kompatibel enhet. Har du en kompatibel smartphone kan du använda appen Earthmate där det finns obegränsat med kartor och flygfoton för planering av resor. Med appen Earthmate ges också access till samtliga inReach-funktioner genom din telefon, och du kan nå alla på din kontaktlista och skicka ett meddelande. Pris 3 799:- kronor, läs mer på www.garmin.se

Taggar