20 Sep 2018

GoPro lanserar 3 stycken nya actionkameror

HERO7LineUp-.jpg

HERO7 Black med HyperSmooth-videostabilisering höjer ribban för digital bildtagning.

GoPro presenterade idag sitt nya produktsortiment och flaggskeppsmodellen HERO7 Black med ett cirkapris på 4699 SEK, som höjer ribban för videostabilisering med sin främsta funktion: HyperSmooth.

HyperSmooth är den bästa inbyggda videostabiliseringsfunktion som använts i en kamera. Den gör det enkelt att filma stabiliserade videor av professionell och gimbal-liknande kvalitet utan kostnaden eller besväret med en motordriven gimbal. HyperSmooth-funktionen kan dessutom användas under vatten och i stötiga och blåsiga förhållanden där gimbaler inte fungerar.

Med HERO7 Black introducerar GoPro också en ny, radikal typ av video de kallar TimeWarp. TimeWarp-video tillämpar en snabb, ”flygande-mattan- effekt” på dina videor. Tänk dig att du filmar längs en vacker bilväg, en simtur i havet eller en promenad genom staden. Sedan komprimeras hela klippet till en superstabil, uppsnabbad version där hela upplevelsen spelas upp på sekunder. Med TimeWarp-video transformeras längre upplevelser till korta, jämna videor som är lockande att titta på och lätta att dela.

Och när det gäller delning finns det inget snabbare sätt än att dela omedelbart. HERO7 Black är den första GoPro-modellen som kan strömma, så att användaren kan dela materialet automatiskt i realtid på Facebook, Twitch, YouTube, Vimeo eller andra internationella plattformar. Resultatet är ett spännande och enkelt sätt att dela livets intressanta och spontana ögonblick.

HERO7 Silver + HERO7 White

I höst lanserar GoPro en ny HERO-kamera för alla: nybörjare, aktiva äventyrare och sociala medieanvändare i alla åldrar. Utöver HERO7 Black består det nya sortimentet även av HERO7 Silver och HERO7 White – de perfekta kamerorna för en aktiv livsstil både på ingångsnivå och i mellanklass.

HERO7 Silver filmar i 4K och har ett cirkapris på 3599 SEK medan HERO7 White filmar i 1080p och har ett cirkapris på 2399 SEK. De är robusta, kompakta och vattentäta till 10 m djup. Säg åt dem vad de ska göra med ett röstkommando, eller tryck bara på slutarknappen så sätts kameran på och fångar ögonblicket automatiskt. Och naturligtvis vore det inte en GoPro utan den otroliga video- och fotokvalitet som har gjort GoPro till den bästsäljande kameran i Nordamerika i över fyra och ett halvt år i rad. Både HERO7 Silver och White har rejält förbättrad videostabilisering som gör det lättare att filma supersnygga klipp ute i farten.

”Million Dollar Challenge” med HERO7 Black – Nu är det dags att sätta kunderna i fokus

Med HyperSmooth-videostabiliseringen i HERO7 Black blir det lättare än någonsin att filma otroligt jämna videor av professionell kvalitet under din favoritaktivitet. För att uppmärksamma det bjuder GoPro in alla HERO7 Black-ägare till att filma årets reklamvideo för HERO7 Black – som tack får de en andel av 1 000 000 dollar för sitt bidrag. Från den 27 september kan användare världen över skicka in sina bästa HERO7 Black-videor i råformat till vår Million Dollar Challenge. Vårt kreativa team väljer ut det bästa ur det inlämnade materialet till reklamvideon och belönar de utvalda bidragen med en motsvarande andel av en miljon dollar.

Gå in på GoPro.com/Awards där du kan läsa alla detaljer och regler för ”Million Dollar Challenge” med HERO7 Black.

Mer information om kamerorna finns på www.gopro.com

Taggar