SnowRider TV Ep. 24 - Modshop prylar för 123.000:-

Innehåll: Björn Friström och Micke Ljungberg går igenom vinterns projektmaskin en Arctic Cat Hardcore, som har uppdaterats med massor av tillbehör från Modshop och Skinz för 123.000:- Resultatet är en snöskoter som man knappt känner igen med alla nya prylar och som är 20kg lättare än original. Mikaela Friström tog en tur upp till Kiruna och Gällivare för att besöka skoterhandlare och se vad de har för sig, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se