SnowRider TV Ep. 23 - Snöfordonsteknik, XX Freeriders

Innehåll: Besök från fordons- & transportprogrammet där lärare och elev berättar hur det är att gå snöfordonsteknik i Åre. Där lär du dig att utföra avancerad service och reparationer på pistmaskiner, snöskotrar och småmaskiner. Utbildningen leder till B-körkort, utbildningsbevis för pistmaskin samt förarbevis för snöskoter och terränghjuling. Tidigare i vintras åkte XX Freeriders till Revelstoke & Sicamouse i Kanada med ett helt gäng tjejer. Reportage kommer i SnowRider Magazine i höst, här är en teaser från resan, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se