SnowRider TV Ep. 22 - Ørjan Digre, SnowRider Hillcross

Innehåll: Vi tog oss ett snack med Ørjan Digre från Alta i Norge, som är en av flera Yamaha ambassadörer i norden. Förra helgen körde vi SnowRider Hillcross på Gesundaberget. Vädret var kanon, massor av nöjd publik, tävlanden och utställare. Här är ett smakprov på vad vi upplevde på plats, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se