SnowRider TV Ep. 21 - Instagram med "mynameisjohan"

Innehåll: På Arlanda träffade vi Johan Forsberg som precis landat i Sverige efter en veckas filmning och fotning av nästa års FXR kläder i Canada. På Instagram har Johan 27.000 följare under namnet mynameisjohan, vad är hans knep för att nå ut till så många. Det jobbas för fullt för att få klart allt inför SnowRider Hillcross på lördag, kl 11:00 drar eventet igång på Gesundaberget utanför Mora, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se