SnowRider TV Ep. 20 - TOBE, 2019 Ski-Doo 900 ACE Turbo

Innehåll: Besök hos TOBE och Tomas Berntsson som har sin bas i Hammerdal utanför Östersund, de har gjort en grym resa sen 2001 då de började jobba med sina skoterkläder. Vi har träffat Yamaha ambassadören Niclas Emmoth från Kiruna som nyss var över till Canada för att köra Sidewinder 153. En av de större nyheterna från Ski-Doo 2019 är 900 ACE Turbo-motorn som här sitter i en Renegade XRS som vi körde i USA och Hemavan, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se