SnowRider TV Ep. 19 - Skinz ägare, Yamaha ambassadör

Innehåll: Vi har träffat Skinz ägare Jeff Hawksworth som var på besök i Sverige tidigare i vinter. I Hemavan snackade vi med Jesper Lundmark från Luleå som är en av Yamaha’s ambassadörer, det finns fördelar med att ha 260 hästar i maskin om man kan hantera dem. Roadshowerna har i dagarna börjat åka runt, för Arctic Cat blev det hektiskt då maskinerna anlände i sista sekund innan första stoppet, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se