SnowRider TV Ep. 18 - Scott 2019 kollektionen, 2019 Lynx Xterrain

Innehåll: Vi har träffat Nicklas Larsson som är en av flera Yamaha ambassadörer, han pratar om sin maskin och ger tips och råd till Sidewinder ägaren. För några veckor sedan fick vi se Scott 2019 kollektionen i Saxnäs, nu vet vi vad som kommer till vintern. I veckan har vi varit och kört Lynx 2019 i Hemavan, en av deras större nyheter är Xterrain som kommer i längderna 3700 och 3900, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se