SnowRider TV Ep. 16 - CTEK, Wesslans garage

Innehåll: Vi besöker CTEK som tillverkar batteriladdare och smarta tillbehör, vad finns det till snöskotern för att ladda och underhålla batteriet. Vi får också testa extreme crosskart i Vikmanshyttan, sjukt kul. Wesslan som driver Marsfjäll Mountain Lodge i Saxnäs visar upp sitt kompletta garage som har det mesta man kan önska sig, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se