SnowRider TV Ep. 14 - Lynx BoonDocker, John Stenberg

Innehåll: Besök av Christian Broman som går igenom sitt senaste bygge, en Lynx Boondocker DS 850 från 2018 som modifierats rejält. John Stenberg på plats i garaget för service på sin tävlingsmaskin, som han precis hade blivit nordisk mästare på. Vi passar på att fråga hur tävlingssäsongen ser ut och John bjuder på ett galet ögonblick från en av säsongerna han körde borta i USA. Vi hälsar på hos de nya Yamaha handlarna i Mora, hur ser deras planer ut. Yamaha hade också sin buss på plats och vi får en genomgång hur den ser ut inuti, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se