SnowRider TV Ep. 13 - Canonball Run, Draghandtag

Innehåll: Förra helgen kördes Canonball Run 2018 med 115 veteransnöskotrar i olika årsmodeller och märken. Nu får ni följa med och se vad som hände under dagen mellan Vika och Älvdalen. Pär Berglund pratar om draghandtag och startsnören till snöskotern, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se