SnowRider TV Ep. 12 - Snöskoterhotell, FXR skoterskor

Innehåll: Besök av Daniel Nyström från Takecareracing som är Dalarnas enda skoterhotell. De har olika paket med transport, service och säsongsförvaring i sina lokaler. Pär Berglund från FXR pratar om skoterskor, vad behöver man tänka på, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se