SnowRider TV Ep. 11 - SOND, Kommunikationsradio

Innehåll: Besök av Louise Söderqvist som pratar om SOND som är Snöskoter Område Norra Dalarna. Nu senast gick Gördalens snöskoterklubb med, det innebär att det nu är ett och samma skoterpass som gäller för 170 mil preparerade skoterleder. Mattias Jonsson från Modshop visar upp en smidig radio- och mikrofonenhet för snöskoter. Kommunikationsradion passar perfekt ihop med BCA Stash ryggsäcken på 25 liter som vi får en demonstration av, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se