SnowRider TV Ep. 10 - Barocook, Skinz ARC

Innehåll: Besök av Lena Nilsson polis från Idre, hon pratar bland annat om snöskoterkörning, fjällsäkerhet och polisens arbete med lagar och regler. Björn ”kocken” Friström lagar mat, Barocook gör att du enkelt och snabbt kan tillaga mat och dryck utan eld, spritkök eller elektricitet oavsett var du befinner dig. Mattias Jonsson från Modshop visar upp Skinz ARC, nu kan du enkelt i varje läge snabbt från styret välja om du vill köra med din bakre fjädring kopplad eller okopplad. Visar också utformningen av Skinz frontbåge som skyddar både fronten och buken, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se