SnowRider TV Ep. 8 - FXR snöskoterkläder

Innehåll: Pär Berglund från FXR på besök och pratar om kläder och skor, vad behöver man tänka på när man köper skoterkläder. Ska man ha delat ställ eller overall, hur fungerar det med vattentäthet och ytbehandling, behöver man impregnera när man tvättat, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se