SnowRider TV Ep. 7 - Variatorsystem till snöskoter

Innehåll: Andreas Ljungberg på besök och går igenom variatorsystemet, han har också med sig en Lynx 850 och pratat om pDrive, Björn har varit och besökt Zeppelinarn och gjort reportage till SnowRider Magazine nr4, vi får en försmak av vad som händer i Selja, m.m.

I SnowRider TV kommer ni att få träffa intressanta människor, profiler och förare. Vi kommer att besöka platser, företag och evenemang. Naturligtvis kommer teknik och mekanik vara någonting som vi sätter högt upp på listan. Vi kommer exempelvis att visa er hur man installerar eller använder en viss produkt.

Maila bjorn@snowrider.se för att komma med input vad ni tycker och förslag på vad vi kan ha med i programmet. Du kommer hitta SnowRider TV på Facebook, YouTube och genom vår hemsida SnowRider.se