02 Okt 2017

GoPro Fusion

36314607_Fusion_Front_45_1_NoMount_master.jpg

En helt ny kamera som filmar och fotograferar i 360-grader, har två sfäriska kameror som fångar allt runt en.

Självklart har kameran inbyggd stabilisering. Med en funktion som kallas för OverCapture kan du sätta upp kameran i luften så sparar den ner en 360-graders videoström med 5,2K-upplösning. Förutom att kunna välja betraktningsvinkel efteråt går det också att redigera en 360-film genom att efteråt "kliva in i kameran" och agera följande kameraman. Det går också i en film frysa bilden vid en viss tidpunkt och sedan ändra kameravinkel, GoPro har också lyckats trolla bort pinnen som kameran sitter på så den inte syns i bild. Inte helt oväntat kommer kameran vara kompatibel med samtliga GoPro-fästen, vilket betyder att du kommer kunna ta med kameran ut på äventyr precis som vanligt. Släpps i november och kommer kosta 7 599 kronor, mer info finns på www.gopro.com

Taggar