01 Okt 2017

Scott släpper 2017 BCA Prospect Goggle

152209_bca-2018-main-image-2_original_1.jpg

Oktober är runt hörnet, internationellt känd som bröstcancermedvetenhetsmånaden.

År 1985 observerades den första bröstcancermedvetenhetsmånaden i USA. Ett antal organisationer som är baserade i USA och i andra länder stöder nu denna internationella hälsomedvetenhetshändelse och det gör också Scott Sports. Det är det fjärde året man kör en Limited Edition BCA Goggle i oktober för att vara med i denna medvetenhetskampanj. Detta år kommer glasögonen i svart med ett speciellt Scott bröstcancerband. Rosa guldkrom AFC-lins och speciell mikrofiberväska ingår också. 10 000 dollar av försäljningen från Scott går till striden mot bröstcancer. För mer info om glasögonen och försäljningsställen finns på www.scott-sports.com

Taggar