28 Sep 2017

GoPro Hero6 Black

36303852_Hero6_Black_45_master.jpg

Nya kameran har samma storlek som GoPro Hero5, så alla dina tillbehör passar.

Kamerahuset är vattentätt ner till 10 meter utan extra hus, frontfiltret är utbytbart och givetvis finns röststyrning. Kameran är förprogrammerad med ett antal enkla röstkommandon för att underlätta start/stopp i situationer där du måste ha händerna fria. Den nya egenutvecklade GP1-processorn gör GoPro Hero6 effektivare och mer kraftfull än föregångarna, vilket ger dig en bättre bildstabilisator, bättre mörkerprestanda och möjligheten att spela in 4K i 60 bilder per sekund eller Full HD video i 240 bilder per sekund. Det gör att filmer kan spelas upp i 10x slow motion i det som för några år sedan var max upplösning. Den förbättring som de flesta kommer att gilla mest är att Hero6 har gått från 2-axlig till 3-axlig bildstabilisering. Det gör att kameran levererar skakfri filmning även då den inte är monterad på en gimball. Wifi'n har uppgraderats till 5gHz vilket ger en snabbare överföring till din smartphone och surfplatta. Genom QuikStories kan du automatiskt skapa färdigklippta filmer från din GoPro Hero 6 med hjälp av din smartphone eller surfplatta. Pris 5 799 kronor, för mer information besök www.gopro.com

Taggar