31 Mar 2017

Rekordmånga besökare på Clash of Nations 2017!

Fil 2017-09-20 21 25 28.jpeg

Clash of Nations arrangerades i år för sjätte gången, och återigen fylldes Falun av publik, åkare, volontärer och företagare. Det kom rekordmånga besökare till Lugnet under helgen - sammanlagt 11 000 besökare under två dagar.

Av dem var 1010 skolungdomar från Falu Kommun och 1020 barn under 12 år. Utöver besökarna fanns också 400 volontärer från lokala föreningar på plats för att genomföra evenemanget. 52 åkare från 6 olika nationer med medföljande team och 21 företag som ställde ut på plats. Evenemanget livesändes också båda dagarna i Mittmedias 20 nyhetskanaler som följdes av 34 000 tittare från 18 olika länder.

Intäkterna för barnbiljetterna går varje år oavkortat till Stiftelsen Min Stora dag, i år skänker vi totalt 20 400 kr till välgörenhet. Stiftelsen Min Stora Dag bjöd också in två familjer som fick besöka evenemanget för att uppleva en stor dag tillsammans.

“Vi från arrangörsstaben är mycket nöjda med årets evenemang, extra stolta är vi över de som ideellt engagerar sig för att tillsammans göra Europas största extremsportevenemang i Falun. Nu ska vi summera allting, vila upp oss och sedan göra nya planer för framtiden”
Malin Murmester, Projektledare

Resultat Pro Open
1              Adam Renheim (Swe)
2              Aki Pihlaja (Fin)
3              John Stenberg (Swe)

Resultat Pro Stock
1              Martin Moland (Nor)
2              Magnus Reiten (Nor)
3              Emil Harr (Swe)

Resultat Head2head
1              Adam Renheim (Swe)

Kontakt
Malin Murmester
Projektledare
malin@clashofnations.se
073-838 16 69

Taggar