Canonball Run 2021 FLYTTAT till 12-14 Mars

Hej alla CBR åkare Som ni kanske förstår har vi väntat så länge vi vågat med att tagit ett beslut gällande årets CBR eftersom detta evenemang ligger oss extra varmt om hjärtat.

Vi väljer därför idag att senarelägga CBR och det nya datumet är helgen den 12-14 Mars då vi hoppas att nya Coronaregler presenteras innan detta datum. Tycker du detta låter bra och har bokat boende på hotellet så lutar du dig tillbaka då allt är ombokat för dig. Har du annat boende än på Älvdalens hotell så bör du boka om detta till rätt datum. 

Vi är väldigt ledsna för detta krångel men hoppas att ni har överseende och inser att vi har svårt att både bota Corona och hinna med CBR på samma gång. Vi hoppas att vi ser er alla i Mars istället. Tills dess, ha det bra och skicka oss alla bilder ni har på respektive maskin och er själva med information så gör vi någonting roligt i tidningen på detta. 

Med vänliga hälsningar Björn & Mikaela Friström SnowRider, Linus & Malin Zetterman Älvdalens Hotell Älvdalens, Skoterklubb med medhjälpare!

#1
Jag har anmält mig redan och rum på Älvdalens hotell är beställt. Jag tycker detta låter bra. 
Då behöver du inte göra någonting. Bara vänta in helgen 12-14 Mars och hoppas på det bästa. 
Skulle det visa sig att vi inte får genomföra CBR denna vinter görs en återbetalning. 

#2
Jag har anmält mig men kan inte deltaga helgen 12-14 Mars. 
Då mailar du helt enkelt mikaela@snowrider.se för en återbetalning inom någon vecka. 

#3
Jag har anmält mig och vill vara med helgen den 12-14 Mars men bor någon annanstans än på hotellet. Se till att boka om ditt boende. 

#4
Vill du vara med på årets CBR den 12-14 Mars är det baras att anmäla sig på www.snowrider.se

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU DIREKT TILL ANMÄLAN https://w63026.shop.textalk.se/sv/event/