SnowRider TV - Säsong 4

Lagom till Snöskoterns dag drar vi igång säsong fyra av SnowRider TV, 13 avsnitt för alla och 12 avsnitt för prenumeranter.

SnowRider TV har en trogen skara tittare och vi har släppt 25 avsnitt per säsong under de tre senaste åren. Programmen har varit helt gratis och vi har finansierat detta genom annonsering i programmen. Programmen är extremt uppskattade men tar en hel del tid i anspråk vilket gör att vi tagit beslutet att byta ut två nummer av SnowRider Magazine mot 12 stycken SnowRider TV Play avsnitt som bara prenumerant kommer åt. Program som kommer att vara mer påkostade och innehålla mycket bromsningar, vägningar, mätningar och tester som ganska naturligt kommer att ta lite mer tid och kräva mer engagemang än tidigare program. Du som prenumerant kommer på ett extremt enkelt sätt kunna ta del av dessa program genom SnowRider TV Play via vår hemsida www.snowrider.se

Så du stöttar oss på bästa sätt genom att teckna en prenumeration på www.snowrider.se och får SnowRider Magazine smidigt hem i brevlådan och tillgång SnowRider TV Play. Enkel betalning genom Klarna.