05 Nov 2019

Cannonball Run Mora-Älvdalen

IMG_9875.jpg

Vårt evenemang Canonball Run eller CBR som vi också kallar det, har rullat på i många år.

Här kombinerar vi en utflykt med ett vissa lekar där man lagvis kämpar mot varandra under en hel dag från morgon till kväll. Vi startar denna dag nära redaktionen i Stenis utanför Mora den 25 januari och avslutar den på Älvdalens hotell där vi övernattar om man vill. Den här dagen är alltid rolig för oss i arrangörsstaben och vi ser alltid fram emot årets Canonball Run. ÅRETS CBR KOMMER ATT BJUDA PÅ MÅNGA ROLIGA NYHETER!

Priset för detta är 600:- per person och då ingår följande.
Start i 2020 års Canonball Run med allt vad det innebär då det gäller lekar och bärgningar med mera. Lunch samt fika under dagen. Bärgningshjälp både vid väg och ute i spår.
Entré till kvällens festligheter på Älvdalens Hotell.
Fördrink.

Hur gammal ska min skoter vara?
Vi sätter gränsen för en veteranskoter vid 1990. Din maskin ska alltså ha tillverkats 1990 eller tidigare. Skulle du råka ha en maskin från 1993, men som såg likadan ut 1990 så släpper vi ju igenom den såklart. Vi är inte så nogräknade och släpper igenom det mesta, vi vill mest att känslan under dagen ska vara nostalgisk och förhindra att vi har ett fält med nya maskiner. Ja du fattar!. Vi ser också gärna att din klädsel är tidsenlig med maskinen.

Boende & Mat
Just boendet och middagen har varit en riktig höjdare genom åren då man verkligen får chansen att umgås med likasinnade. För att möta allas behov och önskemål då det gäller mat och boende så har du nu i år flera möjligheter.
Du ringer till Älvdalens Hotell på 0251-105 00 för att anmäla ditt boende. Vill du både äta och bo så kostar det 700:- och då får du del i dubbelrum.
Naturligtvis gör hotellet sitt bästa för att du paras ihop med en kompis. Vill du bo själv så betalar du ytterligare 200 spänn. Hotellrummen brukar ta slut fort så det är bäst att boka upp sig i tid.
Vill du bara äta och inte bo? Då kostar middagen 279 :- inkl välkomstdrink.
Vi festar till sena natta och dansar så gott vi kan till liveband.

Evenemanget på Facebook https://www.facebook.com/events/391108798217731/

Taggar