06 Dec 2017

Ricoh Theta V

THETA_V_18.jpg

Med 360° video i 4K-upplösning och ljudinspelning i 3D ger nya Ricoh Theta V bokstavligen en ny dimension till dina filmer.

Nu kan du fånga allt som händer runtomkring i minsta detalj, och det med en kamera som är så liten att den går ned i en skjortficka. Med sitt diskreta format och enkla hantering har den här avancerade 360°-kameran en mängd användningsområden. Med en betydligt kraftfullare processor kan Theta V filma i dubbelt så hög upplösning som föregående versioner och tack vare hela 19 GB inbyggt minne finns det också gott om plats för både film och foto. Närmare bestämt 40 minuter video i 4K alternativt 130 minuter om man nöjer sig med full-HD. Eller 4800 sfäriska panoramabilder med en upplösning på 14,4 megapixel. För de som vill filma och dela med sig av upplevelsen direkt erbjuder Ricoh Theta V dessutom möjlighet till Live Streaming också i 4K-upplösning. En lika viktig nyhet är att kameran nu även kan spela in ljud i 360 grader, alltså från alla sidor vilket ökar rumskänslan avsevärt. Theta V är utrustad med en inbyggd 4-kanalsmikrofon men har dessutom ingång för tillbehörsmikrofonen Ricoh TA-1 som också ger 3D-ljud, med ännu högre kvalitet. Pris 4 399 kronor, för mer information besök www.focusnordic.se

Taggar